Loading...

Professionele reiniging voor magazijnen, ondergrondse parkeergarages en kelders!

Onze diensten

Reinigen magazijn: Onze gespecialiseerde teams zorgen voor een grondige reiniging van uw magazijn, ongeacht de grootte of staat. Wij zorgen terug voor een frisse en veilige omgeving.

Ondergrondse Parkeergarages: Van stof verwijderen tot reinigen met gespecialiseerd materiaal zoals veegmachines en schrobzuigmachines, wij zorgen ervoor dat uw ondergrondse parkeergarage er altijd netjes en schoon uitziet. Een schone parkeeromgeving draagt bij aan een positieve indruk van uw gebouw.

Kelders: Wenst u uw kelder te laten reinigen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met de juiste reinigingsmethodes laten wij uw kelder terug blinken.

Specialistische reiniging: Naast kelders, magazijnen en parkeergarages bieden wij gespecialiseerde reinigingsdiensten aan voor alle soorten ruimtes. Van productieruimtes tot eventhallen. Niets is onmogelijk.

Onze aanpak

  1. Gratis offerte op maat: Neem contact met ons op voor een gratis inspectie van uw kelder of ondergrondse ruimte. We evalueren de staat en bespreken de benodigde reinigingsmaatregelen. Op basis van de inspectie bieden wij een gedetailleerde offerte aan met transparante prijzen en de scope van het schoonmaakproject.
  2. Professionele uitvoering: : Onze ervaren teams gaan aan de slag met de reiniging. We houden rekening met uw planning om de overlast tot een minimum te beperken.
  3. Nazorg: Na de reiniging zorgen we voor nazorg en geven we advies om de ruimte schoon te houden. Periodiek onderhoud is ook mogelijk.
JES Cleaning

Ontvang een Gratis Offerte!

Laat uw kelder of ondergrondse ruimte stralen met JES Cleaning. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis inspectie en een op maat gemaakte offerte.

60

Aantal werknemers

100.000

Gekuiste uren/jaar

30

Schoonmaakploegen

200.000

Gekuiste m2