Loading...

Werken bij JES Cleaning?
Da's proper!

Zoveel meer dan schoonmaken alleen

Onze teams worden dagelijks ingepland in verschillende shiften. Door een flexibele planning te hanteren proberen we steeds voor zowel klant als werknemer een win-win situatie te creëren. Waar mogelijk houden we rekening met gewenste poetstijden en de work-life balans van onze werknemers.

Stilstaan is achteruit gaan. Ook in de cleaningbusiness wordt er dagelijks gewerkt aan verbeteringen. Om onze klanten steeds de beste service te bieden, organiseren we regelmatig opleidingen voor onze teams zodat zij steeds op de hoogte zijn van de nieuwste snufjes en mogelijkheden.

Het motto ‘Work hard play hard’ wordt bij JES Cleaning consequent toegepast. Goed en kwalitatief werk wordt van tijd tot tijd beloond met een ontspannen event.

Een goede voorbereiding en materiaal is het halve werk. Daar zijn we ons bij JES Cleaning heel goed van bewust. Periodiek evalueren we wat goed werkt en wat beter kan. De inbreng van onze werknemers is daarbij een hele belangrijke factor die onze ganse onderneming helpt om steeds de beste services aan te kunnen bieden.

Solliciteer zonder CV

Overtuig ons waarom jij de geknipte persoon bent om ons team te versterken! Een CV is nuttig, maar zeker geen noodzaak. Klik op de vacature die jou het beste past en geef ons een seintje!

Vacature regio Essen

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die ons team komen versterken. Bent u verantwoordelijk? Houdt u niet van stilzitten en heb je een passie voor orde en netheid?

Lees meer ›

Vacature regio Beerse

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die ons team komen versterken. Bent u verantwoordelijk? Houdt u niet van stilzitten en heb je een passie voor orde en netheid?

Lees meer ›

60

Aantal werknemers

100.000

Gekuiste uren/jaar

30

Schoonmaakploegen

200.000

Gekuiste m2